Cookbox.bg - предстоящо откриване

Предстоящо откриване

Щастливи сме да съобщим, че услугата CookBox ще бъде открита в началото на 2022 година. Любители готвачи от град Пловдив ще могат да изберат ястие от нашето МЕНЮ и да се насладят на едно ново преживяване в кухнята. Ние ще доставим всичко необходимо за вашата специална вечеря.

Какво представлява услугата

Cookbox е услуга популярна по света под името „meal kit service“. На кратко, ние подготвяме всички необходими продукти, за да сготвите избрана рецепта. Всичко пристига до вашата врата, прилежно опаковано в точна пропорция, с подробна информация за ястието, както и писмено и видео описание „Как да сготвите“.

В днешно време услугите за доставка на готова храна набират все по-голяма популярност. CookBox предоставя една интересна алтернатива, която ви дава възможност сами да приготвите вкусна вечеря за семейство и приятели. Процесът е едно своеобразно преживяване за тези, които обичат да прекарват време в кухнята и да експериментират. Рецептите са подготвени с идеята всеки да може да се справи, дори без да има голям опит в кулинарията. Вече не нужно да сте майстор, за да приготвите впечатляващо ястие като от изискан ресторант.

Ползи от CookBox

Предимствата на услугата са многобройни:

  • Пестиш пари
  • Пестиш време
  • Пестиш усилия
  • Готвиш по-бързо
  • Няма остатъци
  • Вечерята е неустоима
  • Опитваш нови продукти и вкусове
  • Край на въпроса какво да сготвя днес

Всеки в ежедневието си е задавал въпроса – Какво да сготвим днес? След като имате отговор на този не лесен въпрос започва дългият процес по подготовка и изпълнение. Приготвяте списък на необходимите продукти. Отивате до близките магазини, за да набавите необходимото, което често се оказва трудна задача. Прибирате се и започвате сортирането на покупките, измерването им в пропорция, нужна за избраното от вас ястие. Подготвяте необходимите съдове и посуда. В крайна сметка ястието ви е готово, а в хладилника остава едно огромно количество остатъчни продукти, които не са били необходими.

Всичко това ние предоставяме в един много по-улеснен вариант. Изпробвайте и се убедете сами. При първа поръчка получите -15%, след като се регистрирате в платформата.

Откриване на услугата CookBox е заложено за началото на 2022 година.

Надяваме се нашите предложения да се харесат на широката аудитория и да направим вашето преживяване в кухнята по-забавно и запомнящо се. Очакваме вашите отзиви и препоръки!

При нужда от повече информация може да се свържете с нас на посочените телефонен и имейл.

CookBox.bg – Сготви си сам.

Share

Post comment

Go Top