CookBox - за любители готвачи Пловдив. Какво да сготвя

ИЗБЕРИ ЯСТИЕ ОТ НАШЕТО „МЕНЮ

На първо място, разгледайте нашите предложения. Рецептите са подготвени от професионални готвачи, като сме се старали да има по нещо за всеки вкус. Кутиите съдържат 2 или 4 порции, като може да се ориентирате в сложността и времето за приготвяне по описанието на всяко ястие. По-голямата част са подходящи дори за начинаещи готвачи.

За регистрирани потребители има отстъпки до 30% за първа поръчка, като може да научите повече тук.

В следващите месеци ще разширяваме менюто си, като най-вече ще се водим от Вашите предпочитания и мнения. Обратната връзка е от голяма помощ, затова не се колебайте да ни пишете за всичко, което харесвате или искате да подобрим.

ДОСТАВКА В ТОЧЕН ГРАМАЖ

След като изберете едно или повече ястия и удобно за вас време за доставка, ние ще подготвим всички необходими продукти, прилежно опаковани в точна пропорция, съобразена с избраната рецепта. Вашата кутия пристига до вратата Ви, а вътре ще намерите всички необходимо за да сготвите вкусна вечеря, като от изискан ресторант.

По този начин пестите време, усилия и нерви над въпроса „какво да сготвя днес?“. Всички продукти се използват и не се налага да изхвърляте нищо. Тъй като всичко е пакетирано точно за избраното ястие, времето за приготвяне се съкращава значително. Не се налага да измервате продуктите, да търсите подправки в шкафовете и да ровите из хладилника.

СЛЕДВАЙТЕ СТЪПКИТЕ ИЛИ КРАТКОТО ВИДЕО НА ПРИГОТВЯНЕ

За да приготвите вкусното си ястие е нужно само да запретнете ръкави и да следвате получената брошура със стъпки. Може да гледате и видео клип на приготвянето, което допълнително улеснява процесът.

Крайният резултат ще се хареса на всички около трапезата.

Може да разгледате някои от нашите рецепти и видеа на youtube канала на CookBox.bg.

За да следите всички новости следвайте ни в Facebook и Instagram.

CookBox.bg – Сготви си сам

Share

Post comment

Go Top