Нов начин да готвиш

ГОТВИ ПО НОВ НАЧИН

CookBox.bg е услуга от нов тип, която има за цел да улесни и разнообрази кулинарния Ви живот в забързаното ежедневие. Всеки един от вас знае колко трудоемко може да бъде да избереш, напазаруваш и сготвиш дадено ястие. Точно заради това създадохме CookBox! Идеята, която стои зад проекта е да спестите време, пари и усилия и да донесете максимална наслада за небцето.

Ние доставяме хранителни продукти в точен грамаж, за да приготвите Вие избраното ястие. Всичко се случва значително по-бързо и лесно, а ястията са интересни и предлагат нови вкусове. С CookBox пестите време, готвите по-бързо и вкусноне изхвърляте продукти и опитвате нови вкусове.

УСЛУГАТА ПО СВЕТА

CookBox услугата в световен мащаб се нарича „meal kit service“. Има многобройни такива, които обслужват по-голямата част от населението. Някои от най-популярните са HelloFresh, Blue Apron, Gobble и много други. Повечето от тях са на абонаментна база, където всяка седмица поръчваш менюто си за следващата.

Целта на услугата е на първо място да спести време и пари на хората, които водят интензивен начин на живот и обичат вкусна, домашно приготвена храна. В Америка и Западна Европа тези услуги са изключително популярни и почти няма хора, които да не са пробвали или чували този нов начин за готвене.

ВЕЧЕ И В ПЛОВДИВ

Ако Вие сте човек, който обича да експериментира с нови вкусове в кухнята, посетете нашето МЕНЮ и опитайте с до 30% отстъпка при първа поръчка. Знаем че ще ви хареса и най-вероятно ще се превърне в новия начин, по който готвите.

Ще добавяме нови рецепти и нови вкусове, за да може да превърнете ежедневното готвене в истинско удоволствие . Ще имате възможност да използвате техники и да презентирате ястия, които досега сте виждали само в изисканите ресторанти.

CookBox.bg – Сготви Си Сам

Share

Post comment

Go Top